Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Operators in power station control room working with technical challenges, sustainability reporting.

   Adatközponti hűtési megoldások

   Integrált hűtési rendszerek a chillerektól és energia-takarékos hűtőrendszerektől egészen a számítógéptermi légkondicionálókig és hőszigetelő rendszerekig.

  • Hűtési kapacitások az adatközpontokhoz

   Az idejétmúlt, rossz hatásfokú hűtőrendszerek jelentős hatással vannak az Ön eredményére, függetlenül attól, hogy milyen iparágban tevékenykedik.

  • TACC: A Stampede szuperszámítógép hűtése

   Az Austinban székelő Texasi Egyetemen a Texasi Haladó Számítógépes Központja megépítette a Stampede szuperszámítógépet a Schneider Electric segítségével. Az InRow hűtési megoldás tökéletesen megfelelt az üzemi terhelésük hűtési igényéhez az egyedülálló 800 négyzetméteres adatközpontukban. Ennél a rendszernél arra van szükség, hogy az adatközpont rendkívül hideg maradjon még a legdurvább terhelés mellett is.

  • DataBank: A hűvös ész kollokációs létesítménye

   A DataBank olyan költséghatékony megoldást igényelt, amely meg tud felelni a szigorú formatervezési, tesztelési és karbantartási szabványoknak, hogy rendelkezésre álljon a kritikus alkalmazásoknál és információs eszközöknél. Jelenleg az adatközponti kolokációs létesítmény hűtése megfelelő és működése még hatákonyabb a Schneider Electric adatközponti megoldásaival.

  • Cogeco Data Services: A hűs kollokációs megoldás

   További információk arról, hogy a Cogeco Data Services kollokációs létesítményének az új zászlóshajója Barrie Ontario településen a mi EcoBreeze hűtőberendezésünket használja a létesítményeiben.

   Két ember egy laptopot néz egy hálózati adatközpontban

   Kihívások

   Lépést kell tartania a hőtermelő eszközök növekvő sűrűségével, miközben csökkenti a működési költségeket. A nagyobb sűrűségű informatikai létesítmények elégtelen szellőztetése vagy hűtése olyan felmelegedéseket okozhat, amelyek eredménye a készülékek idő előtti meghibásodása, a rendszerek összeomlása, váratlan újraindulások és a rendszer gyenge teljesítménye.

   Érték-ajánlat

   • Alapértelmezett alternatív szöveg

    Ezekre a hűtési megoldásokra támaszkodhat

    Akár új adatközpontok épít, akár egy meglévőt illeszt össze, segíthetünk Önnek a hatékony hűtési megoldás kiválasztásában az egészséges adatközponti környezet érdekében. Minden egyes, áramot fogyasztó informatikai berendezés hasonló arányban hőt bocsát ki. Ha nem megfelelő technológiát választ a környezetéhez, az nagyobb költségeket eredményezhet és fokozott leállási kockázatot.

   • Alapértelmezett alternatív szöveg

    Hatékony, rugalmas és megbízható

    Átfogó megoldás-portfóliót kínálunk szinte minden hűtési igényhez a kritikus informatikai környezetben, a hálózati fülkéktől a szerverszobákig, a mindenféle méretű adatközpontokig.

   A Schneider Electric alkalmazottja adatközpontot mutat egy embernek

   Hűtési megoldások

   Hűtési megoldások biztosítása az informatikai berendezésekhez, a hálózati szekrényektől az adatközpontokig.

   Tények

   • Alapértelmezett alternatív szöveg A szinte minden kritikus hűtési problémához, minden informatikai környezethez való megoldásaink hatékonyak, rugalmasak és megbízhatók.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az InRow hűtés az egységet a rack-sorba helyezi, a hűtőegységet közelebb helyezi a hőterheléshez, így a minimálisra csökkenti a levegőkeverést és kiszámítható hűtési architektúrát biztosít.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az EcoBreeze egy moduláris levegő-optimalizáló, amellyel a nagyméretű létesítmények teljes tulajdonlási költsége a leghatékonyabb.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A rack és teremi levegőelosztó rendszerek a nem megfelelő levegőelosztás problémájának költséghatékony megoldása.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A hőszigetelő termékeink alkalmazások széles körére vonatkoznak, így rugalmasságot biztosítanak a hatékonyság és a hűtési megbízhatóság fejlesztésének növelésére bármely informatikai környezetben.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Globális jelenlétünk biztosítja, hogy a termékeink könnydén elérhetőek legyenek világszerte.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.