Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   Adatközpont-felügyelet

   Integrált szoftver, mérési, környezet felügyeleti és biztonsági megoldások a teljesítmény-, hűtő és informatikai helyiségekhez.

  • Ne tőlünk fogadja el... ...hanem a szakértőktől!

   A Gartner® két egymást követő évben is a piacvezetőnek nevezett meg minket a Magic Quadrant-ban megjelent Adatközpont-infrastruktúramenedzsment (DCIM) jelentésében. Ez a széles körben elfogadott tanulmány mélyreható verseny-elemzést nyújt, bemutatja a főbb piaci irányokat és a legfontosabb vendorokat.

   A Gardner jelentés letöltése
   Two men standing in a row of data centers, data center management, IT business.
  • Figyelje a wattjait a Power Monitoring Expert adatközponti kiadása segítségével

   Szeretne világosan látni minden egyes wattot, amely bemegy az adatközpontjába és kijön onnan? Szeretne olyan szoftvert, amely az alapjaitól úgy van megalkotva, hogy csökkentse a be nem tervezett kieséseket, optimalizálja az áramterheléseket, növelje a hatékonyságot és lehetővé tegye a felhasználás szerinti számlázást? Ne keressen tovább, mindez rendelkezésre áll a Power Monitoring Expert adatközponti kiadásában, a Schneider Electric StruxureWare szoftvercsomagjában.

  • Esettanulmányok A Massachusetts Egyetem Orvosi Kara megtalálta az adatközpontjuk titkát…

   Elmúltak azok a napok, amikor táblázatokkal és kézi naplófájlokkal kezelheti az adatközpontját. Az adatközpontok kezelőinek kapcsolótáblára van szükségük, hogy megállapíthassák az általános működési körülményeket és gyorsan megválaszolják a kérdéseket. További tudnivalók arról, hogy a Massachusetts Egyetem Orvosi karán hogyan ötvözték az infrastruktúra- és informatikai menedzsmentet, hogy jobban áttekinthessék az egész létesítményt.

   DCIM esettanulmány - Massachusetts Egyetem Orvosi Kara
   Technician working in data center, data center management, data center operations.
   Két ember egy laptopot néz egy hálózati adatközpontban

   Kihívások

   Akár meglévő adatközpontot optimalizál, akár zöld- vagy barnamezős telepítést tervez, kihívást jelent a látszólag konfliktusban lévő prioritások kiegyensúlyozása.
   A technikus egy felhőszolgáltató hálózatán dolgozik

   Adatközpont-felügyelet

   Integrált szoftver, mérési, környezet felügyeleti és biztonsági megoldások a teljesítmény-, hűtő és informatikai helyiségekhez.

   Miért érdemes a Schneider Electric-kel dolgoznia

   • Alapértelmezett alternatív szöveg Átláthatóság, ahol szüksége van rá Az adatközpont racksorát megtervezheti, felügyelheti és üzemeltetheti teljesen áttekinthető adatokkal és az ezekre vonatkozó felhasználható elemzésekkel az épülettől egészen a világ bármely részén elhelyezett kiszolgálóig.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg StruxureWare™ for Data Centers Egy forgalmazófüggetlen, végpontok közötti, adatszoftver-megoldás, amely lehetővé teszi bármilyen adatközpont holisztikus kezelését.

   Tények

   • Alapértelmezett alternatív szöveg A Gartner az adatközponti infrastruktúramenedzsment piacvezetőjének nyilvánította.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A Navigant Research az épület-energiagazdálkodás piacvezető szállítójának nyilvánította.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az adatközpontokhoz való StruxureWare a tőke és működési kiadások akár 30%-os megtakarítását biztosíthatja, beleértve az energiát.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A legátfogóbb létesítmény- és kapacitáskezelő szoftver biztosítása üzleti létesítmények milliói részére világszerte.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A mi okleveles mérnökeinkből álló célorientált szervizünk biztosítja, hogy az Ön megoldásának konfigurálása a gyártói specifikációknak megfelelően történjen.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A szabványosított termékeink minimális szerviz-ráfordítással telepíthetők, ahol a frissítések zavartalanok és a legmagasabb szintű minőség érhető el.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.