Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text
   Energia-elosztás és tartalék, a középfeszültségű kapcsolóberendezésektől az informatikai eszközökig

   Áramellátás

  • GalaxyVM: Megbízható partner az üzlet folytonossága érdekében Fedezze fel a Galaxy VM számos előnyét: a legújabb, kategóriája legjobbja, 3-fázisú UPS a Schneider Electrictől.

   Fedezze fel a Galaxy VM számos előnyét: a legújabb, kategóriája legjobbja, 3-fázisú UPS a Schneider Electrictől.

  • A Schneider Electric teljesítmény-megoldásai az adatközpontok számára

   Az adatok sokkal küldetés-kritikusabbak lettek, az információkat pedig sokkal inkább elektronikusan tárolják, mint valaha. Ön és kollégái lépéseket tehetnek a mi adatközponti megoldásainkkal.

  • Informatikai realitás-ellenőrzés

   Az árammal kapcsolatos problémák az USA-beli cégeknek évente dollármilliárdokba kerülnek. Óvja a hálózatát és minden lényeges informatikai berendezését az áramellátás zavarai ellen.

  • Adatközponti árammegoldások - ha megmozdul a föld...

   Még a világ legfejlettebb adatközpontjának is szüksége van biztonsági tartaléktervre a nagy válsághelyzetek esetére, és a Schneider Electric adatközponti megoldásai itt kerülnek be a képbe. Az adatközpontok megoldásai segítenek a vállalkozás energia-helyzetének monitorozásában és működésben tartják az adatközpontot.

   Két ember egy laptopot néz egy hálózati adatközpontban

   Kihívások

   Globálisan egyre nő a teljesítménysűrűség, az informatikai leterheltség pedig egyre dinamikusabbá válik. Önnek arra van szüksége, hogy gyors, egyszerű energiaelosztást alkalmazzon, amely biztosítja az energiaszolgáltatást, és elegendő csatlakozóaljzattal rendelkezik a folyamatos üzletmenethez.
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Energiaellátási megoldások

   Segítenek valódi megoldásokat kifejleszteni a kritikus informatikai teljesítmény-kihívásokhoz.

   Miért dolgozzon a Schneider Electric-kel?

   • Értékajánlat ikon

    Ebben az energiában megbízhat

    Világszinten vezetők vagyunk az áramvédelemben, felállítottuk a minőség és az innováció standardjait teljesen integrált rendszereinkkel, vállalati szintű hálózatainkkal, adatközpontjainkkal, kritikus rendszereinkkel, ipari és gyártási folyamatainkkal.

   • Értékajánlat ikon

    Ezekre a megoldásokra támaszkodhat

    Világszintű termékekből és szolgáltatásokból álló globális portfóliónk egyedülálló módon ötvözi a kritikus árammegoldásokat és a vevőknek a legmagasabb szintű elérhetőséget, csökkentett költségeket és fokozott energia-hatékonyságot biztosít a létesítmények teljes életciklusán át.

   Tények

   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az áramelosztó megoldások a csatlakoztatott berendezések és egyedi áramvezérlés terhelésének valós idejű távoli monitorozását biztosítják a távoli energia-újrahasznosításhoz.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az akár 5 MVA-s elosztó hálózatokhoz való átfogó középfeszültségű berendezéseink minden vevői igényt lefednek világszintű jelenlétükkel.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az UPS-eink elérhetők egyfázisú, háromfázisú és online kettős konverziós kivitelben 125 VA-tól 1,6 MW-ig.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az áramelosztó termékcsaládba beletartozik egy sor bemeneti és kimeneti csatlakozó a 120 V-os, 208 V-os vagy 230 V-os feszültség több kivezetésbe való elosztására, így alkalmazkodva a felhasználók áramelosztási követelményeihez.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.