Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text
   Házak és biztonságos informatikai berendezések a hálózati fülkéktől a szerverszobákig és nagyméretű adatközpontokig.

   Szerver rackek és rackszekrények

  • NetShelter SV

   Okos választás az adatközponti rackekben.

  • InfraStruxure for Small IT

   Ez a videó elmagyarázza az InfraStruxure for Small IT alapjait, és hogy hogyan segít a vevőknek a legnagyobb informatikai kihívások megoldásában.

  • myNetShelter szekrény és rack PDU konfiguráló folyamat

   A myNetShelter szekrény és rack PDU konfiguráló segít az egyedi igények megoldásában.

  • Fedezze fel a NetShelter CX-et

   Az informatikai berendezés szerverhelyiségen kívüli telepítésére szolgáló megoldás

   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Kihívások

   Korunk nagysűrűségű szerver- és hálózati alkalmazásai olyan rack-infrastruktúrát igényelnek, amelybe készülékek széles skáláját lehet beszerelni és amelyek hatékony, rugalmas dizájnnal kezelik a levegőáramlást és támogatják a kábelkezelést.

   Előnyök

   • Alapértelmezett alternatív szöveg

    Rackszekrény-rendszerek szerveres alkalmazásokhoz: nagy hatékonyság és nagy sűrűség

    Az APC by Schneider Electric rackszekrény-rendszereit arra tervezték, hogy optimalizálják a helyes levegőáramlást és előmozdítsák a hatékony kábelkezelést, amelynek segítségével gyors és könnyű hozzáférés lehetséges új berendezés installálásakor a rackbe.

   • Alapértelmezett alternatív szöveg

    Rackszekrény-megoldások hálózati alkalmazásokhoz: nagykapacitású kábelkezelés

    A magasszintű kábelkezelés döntő fontosságú korunk rackszekrényeinél, amelyek számos különböző berendezéshez való kapacitással rendelkeznek. Az APC by Schneider Electric rackszekrény-rendszerei nagy kapacitású kábelkezelést biztonsítanak, amelyek a kábelsűrűség kézben tartásához szükségesek.

   Tények

   • Alapértelmezett alternatív szöveg A Schneider Electric áramelosztó, hűtő és kábelkezelő termékei varratmentesen működnek együtt az infomratikai rackszekrényekekkel, így teljes megoldást kínálnak.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A készülékek teteje egyszerű pántokkal eltávolítható és átfordítható, hogy vissza lehessen helyezni az áramelosztó dugaszok és konnektorok nagy kábelnyílásainak elhelyezésére.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A rackszekrények nagykapacitású kábelkezelő rendszerrel való használatra vannak optimalizálva, amelyek csatlakoznak a készülékszerelő sínekre.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A mi pénzvisszafizetési garanciánk biztosítja, hogy az EIA-310-D kompatibilis rackszerelvény fizikailag illeszkedjék a NetShelterbe.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Azáltal, hogy a teljes szerver rackszekrény egyetlen cikkszámmal rendelkezik, megszűnik az elkeveredés lehetősége és nem kell az SKU-k tucatjainak összeírására időt szánni.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Az ütésálló csomagolás révén a rackszekrényekeket már beléjük szerelt berendezésekkel lehet szállítani.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.