• Default Alternative Text
  Teljes üzleti kihívások megoldása szolgáltatók számára.

  Kolokációs adatközpontok

 • Compass Data Centers és a Schneider Electric: Megbízható partnerek

  Chris Crosby indította a Compass Datacenters vállalatot, dedikált, küldetéskritikus létesítményeket biztosítva. Ahhoz, hogy magabiztosan indítsa vállalkozását, szüksége volt egy megbízható partnerre, aki csatlakozik hozzá ezen az utazáson. A korábbi évek során szerzett tapasztalatai alapján tudta, hogy támaszkodhat a Schneider erős portfóliójára és tudására a megfelelő partneri kapcsolat biztosításához a siker érdekében.

 • DataBank: Egy remek helymegosztásos létesítmény

  A DataBank költséghatékony megoldást igényelt, amely képes lenne ragaszkodni a szigorú tervezési, tesztelési és karbantartási normákhoz a kritikus alkalmazások és információs eszközök elérhetőségének biztosítására. Most az adatközpont helymegosztásos létesítménye folyamatosan megfelelő, és hatékonyabbá válik a Schneider Electric adatközponti megoldásaival.

 • Felülvizsgált megközelítés a több bérlős adatközpont tervezéséhez, építéséhez, üzemeltetéséhez és karbantartásához

  Ebben az egyfajta szimultáns bemutatóban megtudja, hogyan győzik le Észak-Amerika egyes leginnovatívabb szolgáltatói az egyedülálló üzleti kihívásaikat adatközpontjaik tervezésével, építésével, üzemeltetésével és karbantartásával, hogy csökkentsék a kockázatot és növeljék a piacra lépés sebességét.

  Nagy adatközpontban a kiszolgálókon digitális kábelanalizátort használó technikusok csapata

  Felhő- és adatközpont-szolgáltatói megoldásaink

  Az adatközpontok összetettségének megszüntetése az egyszerűség segítségével.
  Fiatal üzletemberek és informatikai mérnök csoportja problémákat old meg a hálózati szerverhelyiségben, valamint segítséget és támogatást ad

  Kihívások

  A képesség, hogy sikeresen versenyezzen és megkülönböztesse magát a kollokációs piacon, az egyedülálló üzleti nyomások megszólításával és legyőzésével kezdődik, beleértve: tőke megóvását, teljes birtoklási költséget, működési kockázatot, piacra lépési sebességet és piacképességet.

  Miért válassza a Schneider Electric vállalatot?

  • Adatközpontok és hálózatok ikon Szüntesse meg az összetettséget Szolgáltatóinknak megvannak az erőforrásaik és tehetségük, hogy megtervezzék, felépítsék, üzembe helyezzék, üzemeltessék és karbantartsák napjaink csúcstechnológiájú adatközpontjait. Megközelítésünk páratlan az iparban, a hardver, a szolgáltatások és a szoftverek erős portfóliójának egyedülálló üzleti programokkal való összehozásával kihívja az aktuális modellt, hogy pontosan teljesítsük a megkívánt partneri együttműködést.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Siker egyszerűséggel Nemcsak megvannak az eszközeink napjaink csúcstechnológiájú adatközpontjainak teljes kifejlesztésére, de segíteni is tudunk megóvni a tőkét, csökkenteni a teljes birtoklási költséget, kezelni a működési kockázatot és felgyorsítani a piacra jutási sebességet lépésről lépésre.

  Tények

  • Alapértelmezett alternatív szöveg A Schneider Electric több, mint 11.000 mérnököt és műszaki adatközpont szakértőt alkalmaz.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Szolgáltatóink rögzített költség/MW áron tudják megtervezni és felépíteni adatközpontját.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Több, mint 40 államban van engedélyünk tervezésre és építésre.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg A Schneider Electric gyártja az adatközpontok építéséhez, üzemeltetéséhez és karbantartásához szükséges termékek több, mint 70%-át.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg A Schneider Electric évről évre egymilliárd dollár fölött ruház be megoldások kutatásába és fejlesztésébe.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.