Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text

   HVAC-vezérlési megoldások

   Arra törekszünk, hogy segítségünkkel energiahatékony HVAC-vezérlőrendszert tervezhessen és építhessen.

  • Optimalizált megoldások HVAC-alkalmazásokhoz

   Tekintse át, hogyan építheti meg a Schneider Electric HVAC-megoldásai révén a legenergiahatékonyabb gépeket úgy, hogy közben karbantartásuk egyszerűsödik és gazdaságosságuk nő.  Tervezzen zöld HVAC-gépeket olyan energiahatékonyság-funkciókkal, mint az energiagazdálkodás, a változó magasnyomás-vezérlés és a kompresszorvezérlés.

  • Globális partner az OEM-ek számára

   Világszerte építenek a vásárlók a gépgyártók megbízható globális partnere, a Schneider Electric bizonyított portfoliójára és támogatására

   Alapértelmezett alternatív szöveg

   Kihívások

   Bármire is irányul tevékenysége, ahhoz, hogy vásárlói elégedettek legyenek, olyan nagy teljesítményű gépek beszerzésére van szüksége alacsony áron és rövidebb szállítási időkkel, amelyek energiahatékonyak és megbízhatóak. Vásárlói ugyancsak elvárják, hogy bármikor és bárhol a világon a legjobb szerviz álljon a rendelkezésükre. A vezérlési megoldások kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy kitűnjön a többiek közül minden egyes fázisban: a gép megtervezésétől és kifejlesztésétől a beüzemeléséig és karbantartásáig.
   Alapértelmezett alternatív szöveg

   HVAC-vezérlési megoldásaink

   Folyadékhűtők vagy légkezelő egységek irodaházakban, lakóépületekben vagy ipari létesítményekben.

   Értékajánlat

   • Alapértelmezett alternatív szöveg HVAC A Schneider Electric segíthet Önnek gyorsan költségoptimalizált HVAC-vezérlőrendszert építeni beépített energiahatékonyság-funkciókkal. Növelje gépei teljesítményét innovatív automatizálási technológiával, kimondottan HVAC-ra szánt funkciókkal és fejlett meghajtástechnológiával az energiahatékonyság növelése érdekében úgy, hogy ezzel együtt ritkábban kelljen karbantartani és nőjön a megbízhatóságuk.
   • Növekedési grafikon ikonja MachineStruxure A MachineStruxure automatizálási megoldás segítségével gyorsabban építhet okosabb gépeket és berendezéseket, hogy vállalkozása hatékonyabb, jövedelmezőbb és fenntarthatóbb legyen.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.