• Food and beverage manufacturing facility, machine control, distribution management.

  Mozgásvezérlési megoldások

  Termékek és rendszerek mozgásvezérléshez, amelyek életre keltik gépeit.

 • Az Ön partnere a mozgásvezérlésben

  A Schneider Electric az Ön partnere a mozgásvezérlésben. Komplett mozgásvezérlő megoldásokat kínálunk, amely tartalmazza a rendszerek egyedi igények szerinti beállítását, a mérnöki szolgáltatásokat és a terméktámogatást.

  Technikus munka közben egy vezérlőpult előtt, elektromos közművek, energiahatékonyság

  Kihívások

  A mozgásvezérlő az ipari gépek egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Megnőtt az igény a biztonságosabb működés biztosítására, és az energiahatékonyság meghatározó tényezővé vált. A gépekbe egyre több motoros hajtású berendezést szerelnek, amelyek így több (és jobb) szoftveres támogatást, illetve olyan innovatív megoldásokat igényelnek, amelyek csökkentik a telepítéshez és üzembe helyezéshez szükséges időt.
  Alapértelmezett alternatív szöveg

  Mozgásvezérlő megoldásaink

  Termékek és rendszerek mozgásvezérléshez

  Miért érdemes Schneider Electric temékekkel dolgoznia?

  • Alapértelmezett alternatív szöveg Általános mozgásvezérlés A Schneider Electric a világ egyik piacvezető szolgáltatója mozgásvezérlési megoldások terén. MachineStruxure alkalmazásunkban valamennyi megoldás megtalálható.
  • Növekedési grafikon ikonja Schneider Electric automatizálási megoldásai A MachineStruxure automatizálási megoldás segítségével gyorsabban építhet okosabb gépeket és berendezéseket, hogy vállalkozása hatékonyabb, jövedelmezőbb és fenntarthatóbb legyen.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.