• Default Alternative Text

  Infrastruxure átszervezett informatika esetén

 • Átszervezett informatika A szolgáltatások, integrált fizikai infrastruktúra, szoftver beépülő modulok legszélesebb portfóliója átszervezett informatikához

  Partneri kapcsolatban vagyunk a Cisco , NetApp, HP és EMC vállalatokkal olyan végleges áramvédelem biztosítására, amely teljesen integrálódott az átszervezett infrastruktúra ajánlatokkal.  

  Default Alternative Text

  InfraStruxure feltárása

  Teljes fizikai infrastruktúra megoldások hálózati szekrények, szerverhelyiségek és adatközpontok részére.
  Fedezze fel, hogyan
  Alapértelmezett alternatív szöveg

  Kihívások

  A fizikai infrastruktúra gyors és könnyű integrálására van szüksége a virtualizált környezetébe. Értékelje ki meglévő átkonfigurálandó fizikai infrastruktúráját és helyszíneit, és dolgozzon ki egy áttelepítési tervet az átszervezett informatika telepítésére.

  Partneri kapcsolat a legjobbal

  Mi az átszervezett infrastruktúra legjobb OEM szereplőivel, mint például a HP, Cisco, NetApp és EMC vállalatokkal dolgozunk, hogy biztosítsuk a teljesen integrált, végleges áramvédelmet.
  • Minden partnerünk Technológiai partneri kapcsolataink a globális vezető szoftverfejlesztő és hardvergyártó vállalatokkal olyan gyorsan telepíthető megoldásokat eredményeznek, amelyek együttműködési képességét különféle informatikai környezetekben tesztelték.
  • Cisco Megoldási partner A Schneider Electric együttműködik a Cisco vállalattal olyan megoldásokon, hogy fejlett adatközponti technológiákat tegyen lehetővé.
  • HP Partner Közösen kínáljuk a vállalatoknak az infrastruktúra új megközelítését, hogy segítsünk nekik lépést tartani egy digitális hajtású vállalat szükségleteivel.

  Miért érdemes a Schneider Electric vállalattal dolgoznia

  • Idő ikon Megoldásaink A StruxureWare optimalizálja a kommunikációt az ITSM és DCIM platformok között. Ez lehetővé teszi a nagyobb kohéziójú eszközkezelést, a betekintést az energiával és hűtéssel kapcsolatos kérdésekbe, és az automatizálást a VMware szoftveren keresztül.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg Szövetkezéseink A legerősebb kapcsolataink vannak átszervezett infrastruktúra OEM szolgáltatókkal és a legnagyobb számú csatorna partnerrel
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.