• Default Alternative Text

  Hiper-átszervezett informatikai megoldások

  VDI és ROBO esetén

 • Hiper-átszervezett informatika Megoldások nagy adatközpontok, Virtuális asztal infrastruktúra és Távoli iroda/Fiókiroda számára

  Partnerek vagyunk minden vezető szolgáltatóval, és teljesen kompatibilisak vagyunk ezek moduláris fizikai infrastruktúra ajánlataival.

  férfiak és nők beszélgetnek az energiagazdálkodásról egy adatközpontban
 • StruxureWare adatközpontokhoz

  Ez a szoftvercsomag fokozott láthatóságot szolgáltat a gyors, informált döntéshozatalhoz az üzleti tevékenység teljesítményének optimalizálására és a vállalati erőforrások megóvására.

 • PowerChute: Virtuális informatikai energiavédelem

  Tudja meg, hogyan egyszerűsítheti a PowerChute a virtuális informatikai infrastruktúra védelmét virtuális gépek rugalmas áttelepítésével és a választható lehetőségek priorizálásával áramkimaradások idején.

  Hiper-átszervezett referencia architektúrák

  Állványokból és szekrényekből, áramelosztó egységekből (PDU), szünetmentes áramforrásokból (UPS) és biztonsági rendszerekből álló jóváhagyott energiamenedzsment-megoldások.  Szoftver beépülő modulok és API felületek az integrálás egyszerűsítéséhez.
  • InfraStruxure Teljes fizikai infrastruktúra megoldások hálózati szekrényekhez, szerverhelyiségekhez és adatközpontokhoz, amelyek gyorsan és könnyen konfigurálhatók, telepíthetők és üzemeltethetők
  • PowerChute Network Shutdown Védi a fizikai és virtuális informatikai környezetet a fenyegetésektől az informatika rendelkezésre állása érdekében
  • Smart-UPS Az egész világon informatikai szakemberek milliói bíznak abban, hogy a berendezéseket és a kritikus adatokat megvédhetik a költséges megszakításoktól megbízható, hálózati kategóriájú energia megbízható és hatékony szolgáltatásával
  Alapértelmezett alternatív szöveg

  Kihívások

  Irodája egy informatikai eszköztől távol működik, amelynek online kell maradnia. Látnia kell a bomlasztó eseményeket, hogy proaktívan helyezhesse át alkalmazásait, adatait és felhasználóit egy másik hiper-átszervezett csomópontra. Képesnek kell lennie skálázni a szoftveresen meghatározott adatközpontját 2U átszervezett csomópontokban. Bele kell látnia az áramellátásba és hűtésbe, hogy fenntarthassa a legnagyobb rendelkezésre állást és hatékonyságot.

  Miért érdemes a Schneider Electric vállalattal dolgoznia

  • Idő ikon Energiamenedzsment-megoldások Állványok és védőborítások, áramelosztó egységek (PDU), szünetmentes áramforrások (UPS) és biztonság. Szoftver beépülő modulok és API felületek a könnyebb használat és integrálás érdekében.
  • Alapértelmezett alternatív szöveg StruxureWare™ adatközpontokhoz megnövekedett szintű kommunikációt tesz lehetővé az informatikai szolgáltatáskezelési (ITSM) és DCIM platformok között a nagyobb kohéziójú eszközkezelés érdekében.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.