Üdvözöljük a Schneider Electric weboldalán!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Válasszon az országok közül az elérhető termékek megtekintéséhez, vagy keresse fel központi weboldalunkat.

Válasszon ki másik országot vagy régiót

  • Default Alternative Text
   Megoldások az akár 1 MW-os adatközpont életciklusához.

   Kis és közepes méretű adatközpontok

   Megoldások az akár 1 MW-os adatközpont életciklusához.

  • A digitális kórház mögött

   A Mercy Health egy élvonalbeli egészségügyi szervezet, amely az összes adatközpont-igényére a Schneider Electric-kel szerződött le az utóbbi hat évben. A velünk végzett munka lehetővé tette a Mercy-nek, hogy megváltoztassák az üzleti modelljüket egy adatközponttal támogatott kórházról egy kórházakat támogató adatközpont-rendszerre.

  • Ügyfeleink véleménye

   Hallgassa meg a Schneider Electric ügyfeleinek véleményét a velünk történő együttműködésről!

  • Egy méretezhető adatközpont a Gold Coast részére

   Amikor az OntheNet úgy döntött, hogy megnyit egy új adatközpont-létesítményt az ausztráliai Gold Coast-on, a Schneider Electric-hez fordultak teljes adatközpont-megoldás igényeikkel.

  • Mi az a FlexPod Express?

   Jennifer Koch a NetApp-tól arról az infrastruktúráról beszél, amelyet mi hoztunk a FlexPod Express termékbe, és arról hogy ez hogyan teremt értéket az ügyfeleink vállalkozásaiban, javított hatásfokkal, menedzsmenttel és biztonsággal.

   A Schneider Electric technikusa beszél az adatközpontok energiagazdálkodásáról

   Kihívások

   Akár új adatközpontot épít, akár hozzáad vagy eltávolít berendezéseket, esetleg konszolidálja vagy virtualizálja a környezetét, folyamatosan meg kell felelnie a költségvetési és időbeli elvárásoknak, közben növelnie kell a hatásfokot, és csökkenteni a tőkeberuházási költségeket.
   Szerverkártyák sorozata

   Kis- és közepes méretű adatközpontok

   Megoldások az akár 1 MW-os adatközpont életciklusához

   Miért érdemes a Schneider Electric-kel dolgoznia

   • Adatközpontok és hálózatok ikon Egyablakos szolgáltatások az összes igényéhez A kínálatunkban teljesen integrált tápegységek, hűtések, rack-ek, biztonság- és menedzsment-összetevők szerepelnek, plusz szoftverekkel és szolgáltatásokkal a kis- és közepes méretű adatközpont-megoldásokhoz.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Megoldások a teljes életciklusra Adatközpont-megoldásaink teljes sora tartalmaz mindent, amire szüksége lehet a kis vagy közepes méretű adatközpontok tervezése, építése, távoli kezelése, karbantartása és fejlesztése során.

   Tények

   • Alapértelmezett alternatív szöveg A méretezhető InfraStruxure megoldásaink gyorsan és könnyedén telepíthetőek, és magas teljesítményt kínálnak.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Felfedezheti az előre konfigurált referencia adatközpont-terveket tartalmazó kiterjedt könyvtárunkat.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A FlexPod Express a becslések szerint 2 év alatt 50% megtakarítást tesz lehetővé a teljes tulajdonlási költségben, a rendelésre készített megoldásokhoz képest.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Szerezzen nagyobb betekintést a kis- vagy közepes méretű adatközpontja teljesítményébe a StruxureWare for Data Centers szoftvercsomagunkkal.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg Használja ki az egyablakos műszaki szolgáltatásokat, amelyek segítenek a hibák elkerülésében és lerövidítik a projektidőt.
   • Alapértelmezett alternatív szöveg A világ összes adatának majdnem 90%-a csak az utóbbi két évben jött létre.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.