• Tall stacks of inventory in an industrial warehouse, sustainability, machine control, industrial automation.

  Továbbfejlesztett automatikus tárolóvezérlő legfeljebb két kocsihoz vagy karusszelhez

Tall forklift in large warehouse, industrial automation, machine control, energy efficiency.

Üzleti ügyei egyediek.

A nagy teljesítményű AS/RS vezérlők nagy kihívások elé állatják az embert: a rendszerenkénti hajtások száma folyamatosan növekszik. A rendszer összetettsége, a beszerelés és a kábelezés költségei, valamint a nagy helyigény szekrények tekintetében további problémákat okoz. Az automata technológiának mindezekre megoldást kell kínálnia, rugalmas szervo megoldásokkal, olyan automatika kialakítással, amelyhez nem kell szekrény, miközben lehetővé kell tennie a gépek minél nagyobb mechanikai, elekronikai és szoftveres moduláris felépíthetőségét is.

Szakértőink a gép teljes életciklusa alatt segítenek Önnek.

Illusztráció, Gépek életciklusát növelő megoldások, ipari termelés, gépvezérlés
 • Megoldások

  A nagy teljesítményű LMC216 Synchronized Axes / Sercos/ mozgásvezérlő AS/RS vezérlő architektúrája a jellemzően középkategóriás, szervo-hajtású gépek széles skálájának automatizálására szolgál: Az egy- vagy több-tengelyes, integrált szervo-hajtások vegyes konfigurációban működtethetők. A Sercos automata buszon lévő hajtás, I/O és kommunikációs modul minimális kábelezést igényel. A tipikus alkalmazási funkciók, mint például a „kész” szoftver, a gépek tervezése terén maximális rugalmasságot biztosít.
 • Értékajánlat

  A PacDrive 3 bizonyított logikai mozgásvezérlő technológián alapul, amely egyetlen hardverben egyesíti a PLC-t, a mozgás- és robotikus vezérlő funkciókat. A Sercos kommunikációs hajtása I/O kommunikációt és egyetlen, Ethernet-alapú adatbuszon keresztül történő biztonságos kommunikációt tesz lehetővé. Centralizált rendszerarchitektúrájával a PacDrive ideális megoldás szervo-hajtással rendelkező termékek, illetve anyagmozgató berendezések és automatikák széles skálájának teljesen integrált IEC 61131-3-kompatibilis programstruktúrával történő vezérléséhez. Szerte a világon ma már több, mint 80 000 gépet vezérel PacDrive.
 • Differenciálás

  A PAcDrive 3 alapú automatika architektúrák rugalmasan alkalmazhatók szervo tengelyek megváltozott konfigurációihoz. A vezérlő típusa a tengelyek számától, vagy a műveletek összetettségétől függ. Más hardvert nem kell kicserélni, mivel a teljesen hordozható program képes minden szoftver oldadon jelentkező korlátozást feloldani.
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.